Over ons

We zijn een groep vrienden die allemaal een erectiestoornis hebben gehad. We weten hoe frustrerend en gênant het kan zijn. Daarom hebben we deze site gemaakt. We willen anderen helpen meer over deze aandoening te leren en effectieve behandelingen te vinden.

Erectiestoornissen zijn een seksuele stoornis die mannen van alle leeftijden treft. Het kan worden veroorzaakt door fysieke of psychologische factoren, of een combinatie van beide. Erectiestoornissen kunnen een negatief effect hebben op het gevoel van eigenwaarde en het zelfvertrouwen van een man, evenals op zijn relaties. Behandeling voor erectiestoornissen kan medicatie, veranderingen in levensstijl of een operatie inhouden.

Kortom, erectiestoornissen zijn een veelvoorkomend probleem dat kan worden veroorzaakt door verschillende fysieke en psychologische factoren. Als u problemen heeft met de erectiele functie, neem dan contact op met uw arts om behandelingsopties te bespreken. Met medische hulp en een gezonde levensstijl kunnen veel mannen hun erectiele functie verbeteren.